SOWISE zonneboiler goed ontvangen bij ABN AMRO Innovation Challenge

De SOWISE zonneboiler gooide hoge ogen op het CFP Green Buildings Congres op 13 september 2018. Voor de ABN AMRO Innovation Challenge werden 40 state-of-the-art concepten, producten en ideeën gepresenteerd die concreet bijdragen aan het verduurzamen van gebouwen. De pitch van SOWISE SOLAR werd met luid applaus beloond.

Uniek duurzaam concept

In een SOWISE zonneboiler is het voorraadvat voor warm water geïntegreerd in de collector op het dak en neemt dus geen ruimte in binnen ín de woning. Het platte voorraadvat wordt rechtstreeks op het waterleiding in huis aangesloten en levert genoeg warm water voor een gezin van 4 tot 5 personen om onder een vette straal te kunnen douchen. Een SOWISE zonneboiler bespaart direct 10% tot 25% van het energieverbruik van een huishouden en evenzoveel van de CO2-uitstoot. Daarom past de SOWISE zonneboiler goed op nieuwe BENG-woningen. Maar ook om bestaande woningen met een Energielabel E of D te verduurzamen is een SOWISE zonneboiler een echte NO REGRET-maatregel, omdat het rendement hoger is dan van zonnepanelen.

Eenvoudig aan te sluiten op alle installaties

De SOWISE zonneboiler is eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande Centrale Verwarming-ketel, CV-combiketel, warmtepomp, boiler of geiser. Een SOWISE zonneboiler heeft geen pomp of regelinstallatie, en heeft dus geen onderhoud nodig. Daarom bespaart een gemiddeld gezin direct circa € 150,= per jaar aan energiekosten.

Wilt u meer weten over de voordelen van een SOWISE zonneboiler? Kijk dan op de site www.SOWISEsolar.com.

LinkedIn
Follow by Email
Facebook
Facebook
RSS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *