Snelle ‘no regret’ duurzaamheids-maatregel

­Heeft u uw investeringsbudget voor duurzaamheid in 2018 nog niet vol?
Zoekt u een maatregel die snel uitgevoerd kan worden?
En waarvan u gegarandeerd geen spijt krijgt?

Er zijn veel plannen gemaakt voor verduurzaming in 2018. Maar nu het eind van het jaar nadert blijkt vaak dat het bij plannen is gebleven. De kunst is om nu nog een goede bestemming te geven aan de reserveerde budgetten en op koers te blijven bij het halen van verduurzamingsambities. De installatie van een compacte zonneboiler op het dak van uw woningen biedt daarvoor een goede oplossing.

Klaar voor de toekomst,
dus ‘no regret’

Een SOWISE compacte zonneboiler kan gecombineerd worden met bijna alle verwarmings- en warmwater­­installaties, en bespaart direct circa 50% van alle energie voor warm water van een huishouden. Als een SOWISE compacte zonneboiler nu op de gasketel aangesloten wordt, kan later, bijvoorbeeld over 5 of 10 jaar, ook eenvoudig op een warmtepomp aangesloten worden. Tot die tijd heeft de zonneboiler al een besparing van circa € 150,00 per jaar aan energiekosten voor de huurder opgeleverd. En 470 kg CO2-uitstoot per jaar bespaard.

Snelle installatie

Omdat een SOWISE compacte zonneboiler zich óp het dak van de woning bevindt, en er in huis weinig hoeft te gebeuren, is de installatie eenvoudig en snel. Corporaties die in december nog beslissen, hebben voor de lente doorbreekt hun duurzaamheidsambitie weer een stuk verder ingevuld.

Meer informatie? Zie SOWISEsolar.com.

LinkedIn
Follow by Email
Facebook
Facebook
RSS

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *