Compacte zonneboiler kans voor corporaties

Nu aanmelden aan voor pilot
‘slim verduurzamen in halve dag’

Woningcorporaties die moeite hebben hun duurzaamheidsambities om te zetten in concrete plannen, kunnen nu ervaring opdoen met de installatie van een compacte zonneboiler in een halve dag. Deze ‘no regret’ verduurzamingsmaatregel bespaart de huurder circa € 170 stookkosten en vermindert de CO2-uitstoot met 420 kg per jaar.

En dat zonder sores. De compacte zonneboiler wordt geplaatst óp het dak van het huis en neemt dus geen plaats in binnen ín de woning. Bovendien is er geen regelinstallatie nodig en hoeft er geen onderhoud aan het zonneboilersysteem gepleegd te worden. De bewoner merkt er dus eigenlijk niets van, alleen een lagere energierekening.

De compacte zonneboiler wordt in een halve dag geïnstalleerd. Hij kan aangesloten worden op nagenoeg alle bestaande verwarmingsinstallaties, zoals cv-combiketels, boilers en geisers. En als de woning in de toekomst een warmtepomp krijgt, kan de zonneboiler daar ook op aangesloten worden. Hij blijft dan warm water leveren. Het is daarmee een echte ‘no regret’ verduurzamingsmaatregel.

In de particuliere sector produceren deze compacte zonneboilers al jaren gratis warm water voor tevreden woningeigenaren.
Maar in de corporatiewereld bestaat er koudwatervrees. Daarom worden zonneboilers in de pilot voorzien van meetapparatuur die de bewoner en de corporatie inzicht geven in de energieprestatie van de compacte zonneboiler over de dagen en seizoenen. Zodat ze zelf kunnen zien dat deze oplossing een mooie kans is om onze bestaande corporatiewoningen te verduurzamen.

Meer weten over de compacte zonneboiler?
Kijk op www. SOWISEsolar.com
of vul onderstaand formulier in.
SOWISE compacte zonneboiler

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *